Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srdečně Vás vítáme v našem autokempu ...

 

ObrazekAutokemp se nachází ve městě Hrádek nad Nisou, které je vzhledem ke své poloze (město na Trojmezí Čech, Německa a Polska) dobrým výchozím bodem pro pěší i cykloturistické výlety do Lužických a Žitavských hor a dobrým cílem pro ty, kteří chtějí svou dovolenou strávit aktivně.

V centru města nabízí své služby tenisový areál, je zde několik výborných restaurací a supermarket. Nedaleko Hrádku nad Nisou je i soukromé golfové hřiště s devíti jamkami.

 Obrazek

 

Kemp slouží návštěvníkům s karavany, stany a mikrobusy a zároveň je možné využít ubytovací jednotky kempu v chatkách. Povrch kempu je travnatý se stromy.

 

 planek-kempu-2012.jpg

Umístění kempu 150 m od jezera Kristýna - zatopeného lignitového dolu, nabízí našim návštěvníkům široké sportovní a rekreační vyžití.  Mimo přírodního koupání, možnosti jachtingu, se nabízejí také tenisová a volejbalová hřiště a kolem celého areálu jsou vhodné podmínky pro jízdu na kolečkových bruslích. Jezero je vhodné jak pro vodní sporty, tak k rybaření.

 

Obrazek

 

 

 

 

 
 

 

 
Kempy v ČR a SR Katalog Dokempu.cz - průvodce kempy ČR a SR Hotely, penziony a další ubytování v ČR, Hrádek nad Nisou http://www.top-ubytovani-liberec.com - Katalog Ubytování. Městské informační centrum Liberec cyklisté vítáni NAKOLE.CZ bazény, zastřešení Vánoční dárky Liberec.kamzanakupy.cz Katalog ubytování jižní Čechy