Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vybavení autokempu ...

Součástí autokempu je nově zrekonstruované moderní sociální zařízení (teplá voda ve sprchách teče od 7.00 do 23.00 hod. zdarma, tzn. je zahrnuta v ceně pobytu - není nutné dokupovat zvlášť žetony), recepce s téměř nepřetržitou službou, úschovna jízdních kol a centrální parkoviště.

Obrazek Obrazek

Dále je Vám k dispozici koutek s nerezovými dřezy a teplou vodou pro mytí nádobí, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice.

Služby ...

Za poplatek nabízíme možnost zapůjčení venkovního grilu (50 Kč / den) či využití automatické pračky (130 Kč / vyprání).

Cyklisté vítáni! Pro cyklisty nabízíme zdarma úschovnu jízdních kol.

Ubytování ...

Pro ty z Vás, kteří nemají možnost přijet s vlastním stanem či karavanem, tu máme plně vybavené chatky.

 

Chatky

Jednopokojové, 2 - 4 lůžkové chatky s možností přistýlky bez sociálního zařízení (centrální soc. zařízení a sprchy pro autokemp). Mezi základní vybavení patří lednice a nábytek. Součástí plně vybavených chatek je kuchyňka s vařičem, rychlovarnou konvicí a základním nádobím (po 4 ks: talíře, hrnky, skleničky, příbory, dále hrnec a pánvička). Lůžkoviny jsou součástí vybavení, nutné je přivézt si vlastní povlečení nebo nabízíme možnost zapůjčení přímo na recepci autokempu za poplatek 150 Kč za kus na pobyt. Před každou chatkou je venkovní sezení. Všechny chatky mají vnitřní i venkovní osvětlení a jsou vybaveny zásuvkami na elektrickou energii.

Obrazek   Obrazek  

Obrazek   Obrazek

 

V chatkách je možná přistýlka - za každou další osobu nad stanovený počet lůžek je účtována cena dle platného ceníku.

 

 

Parkování osobního automobilu je možné přímo u chatky nebo na parkovišti v autokempu.

Obrazek

Rekreační pobyt začíná dnem příjezdu od 14.00 hod. a končí dnem odjezdu do 10.00 hod. Rekreant je povinen chatu řádně uklidit a předat ji spolu s kompletním vybavením, klíčem a zapůjčenými lůžkovinami pracovníku recepce. Případná poškození chatky či jejího příslušenství a vybavení je nutné nahlásit a zaplatit stanovený poplatek.

Spolu s objednáním pobytu v chatce je nutné zaplatit poplatek za rezervaci chatky. Tento poplatek je nevratný (storno poplatek) a odečítá se z celkové částky pobytu při nástupu.

V hlavní sezoně - tj. v době od 1.7. - 20.8. upřednostňujeme týdenní rekreace.

 

 
 

 

 
Kempy v ČR a SR Katalog Dokempu.cz - průvodce kempy ČR a SR Hotely, penziony a další ubytování v ČR, Hrádek nad Nisou http://www.top-ubytovani-liberec.com - Katalog Ubytování. Městské informační centrum Liberec cyklisté vítáni NAKOLE.CZ bazény, zastřešení Vánoční dárky Liberec.kamzanakupy.cz Katalog ubytování jižní Čechy