Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ubytovací řád

1. Hosté autokempu jsou ubytováni po předložení občanských průkazů a přihlášení se k pobytu.

2. Rekreační pobyt začíná dnem příjezdu (v případě pobytu v chatkách od 14.00 hod.) a končí dnem odjezdu do 10.00 hod. V opačném případě je nutné zaplatit další noc.

3. Návštěvy jsou povoleny pouze po ohlášení v recepci a zaplacení denního poplatku. Všechny návštěvy musí opustit autokemp do 20.00 hod.

4. Nezaregistrovaní návštěvníci autokempu budou vykázáni.

5. Rádia a televizory nesmí rušit ostatní hosty autokempu a v době nočního klidu je nutné tato zařízení vypnout. Návštěvníci nerespektující toto upozornění, budou vykázáni bez nároku na vrácení peněz.

6. Autokemp je od 22.00 hod. do 8:00 hod. pro všechna vozidla uzavřený. Od 23.00 hod. je taktéž nutné dodržovat noční klid. Osobám soustavně porušujícím ubytovací řád bude pobyt v areálu ukončen bez nároku na vrácení peněz.

7. Z bezpečnostních důvodů je nutné motocykly v areálu autokempu tlačit, ostatní motorová vozidla a stejně tak jízdní kola musí jezdit velmi pomalu.

8. V autokempu není dovoleno umývat automobily.

9. Odpadky patří pouze do určených nádob.

10. Odběr proudu je nejvíce do 10 Amp. Je přísně zakázáno topit elektrickými přímotopy.

11. V kempu je zakázáno hrát fotbal, voleybal a jiné míčové hry. Pro tyto účely slouží speciálně vyhrazená místa.

12. Mladiství jsou ubytováni pouze v doprovodu rodičů příp. zletilých příbuzných. Při používání vybavení autokempu, toalet a sprch musí být děti vždy doprovázeny dospělými osobami.

13. Zákaz přemisťování nábytku v chatce a jeho vynášení ven.

Těšíme se na Vaši návštěvu a

přejeme Vám klidný a pohodový pobyt

 
 

 

 
Kempy v ČR a SR Katalog Dokempu.cz - průvodce kempy ČR a SR Hotely, penziony a další ubytování v ČR, Hrádek nad Nisou http://www.top-ubytovani-liberec.com - Katalog Ubytování. Městské informační centrum Liberec cyklisté vítáni NAKOLE.CZ bazény, zastřešení Vánoční dárky Liberec.kamzanakupy.cz Katalog ubytování jižní Čechy